Pri Bučanoch sa zrazili dve autá, cesta je neprejazdná

04.12.2012 Trnava

Trnava 4. decembra (TASR) - Polícia upozorňuje vodičov, že pre dopravnú nehodu pri Bučanoch v okrese Trnava je v súčasnosti komunikácia 1/61 v smere na Piešťany neprejazdná. Na ceste sa zrazili dve osobné motorové vozidlá.

Polícia žiada vodičov, aby dodržiavali pokyny jej príslušníkov a tak sa podieľali na plynulosti a bezpečnosti v cestnej premávke.

TASR informoval vedúci zmeny operačného strediska polície v Trnave.

V Trnavskom kraji sa šmýka, havaroval autobus

Tesne pred 15. hodinou havaroval v Senici, miestnej časti Sotina linkový autobus. Vozidlo dostalo šmyk, zišlo z cesty a zostalo stáť naklonené na pravú stranu. Pri dopravnej nehode sa vodič a dvaja cestujúci zranili ľahko, jedna osoba utrpela ťažké zranenia. V autobuse sa v tom čase nachádzalo do 50 osôb. Polícia je na mieste a dopravnú nehodu dokumentuje. Informoval o tom krajský policajný hovorca v Trnave Michal Hanus

"Polícia dôrazne žiada vodičov, aby prispôsobili jazdu stavu a povahe vozovky, ktorá je v dôsledku poveternostných podmienok mokrá, resp. zasnežená. Na viacerých miestach Trnavského kraja je vozovka šmykľavá, v dôsledku čoho prichádza ku kolíznym situáciám," dodal hovorca.

Biela Hora je pre skrížené kamióny uzatvorená

Z dôvodu sneženia a poveternostných podmienok a pre skrížené kamióny je od 15.30 h uzatvorená pre dopravu Biela Hora v oboch smeroch na Jablonicu v okrese Senica a Trstín v okrese Trnava.

Uzávera cesty bude trvať až do odvolania. Polícia žiada vodičov, aby použili inú trasu presunu. Osobná doprava sa môže presúvať cez obec Buková, Prievaly, Cerová, to však neplatí pre nákladnú dopravu.

TASR informoval vedúci zmeny operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Trnave.
 

Vyberte región